Informim

Informim

Mirë se erdhët në faqen e internetit  të shoqatës shqiptare Mërgimtari Dashurija ndaj Atdheut si dhe malli i vendëlindjes  shtyjnë antarët e shoqatës shqiptare Mergimtari nga qyteti Kiel i Gjermanisë që sa më shumë të punohet në ruajtjen dhe  përcjelljen tek brezi i ri të kulturës gjuhës traditës dhe nderit shqiptarë. Në shoqatën tonë Kulturore janë të mirëseardhur të gjithë ata persona fizik dhe juridik që pranojnë Statutin e shoqatës si dhe kryejn obligimet e tyre morale dhe finanziare. Valët e jetës jan të pa mëshirëshme andaj edhe ne na hudhën këtu në skajin e Veriut Gjerman por jo për tu […]