Informim

Mirë se erdhët në faqen e internetit  të shoqatës shqiptare Mërgimtari

28 Nentor 2010 Kiel

Dashurija ndaj Atdheut si dhe malli i vendëlindjes  shtyjnë antarët e shoqatës shqiptare Mergimtari nga qyteti Kiel i Gjermanisë që sa më shumë të punohet në ruajtjen dhe  përcjelljen tek brezi i ri të kulturës gjuhës traditës dhe nderit shqiptarë.

Në shoqatën tonë Kulturore janë të mirëseardhur të gjithë ata persona fizik dhe juridik që pranojnë Statutin e shoqatës si dhe kryejn obligimet e tyre morale dhe finanziare.

Valët e jetës jan të pa mëshirëshme andaj edhe ne na hudhën këtu në skajin e Veriut Gjerman por jo për tu asimiluar Phone Number Trace , andaj bashkohu edhe ti që të ndjesh vetën shqiptarë.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të ndihmojnë këtë shoqatë na kontaktoni ua dergojm të dhënat bankare  ju faleminderit

Adresa e shoqates

Deutsch albanischer Kulturverein

Mergimtari e.V.

Osloring 3

24109 Kiel

Komisioni për informim

Leave a Reply