Antarësia

Raporti i Arkës si dhe Antarësia e shoqatës

jupi | 1. Februar 2011 | 11:05 | Allgemein | No comments

Antarët e shoqatës si dhe simpatizuesit e saj:

Kryesia e Shoqatës nga data 17.12.2011

 1. Nehat Mehana Kryetarë
 2. Florim Morina Sekretar
 3. Sabri Selmani Arkatarë
 4. Islam Shala Antarë i kryesisë
 5. Sami Brahimi  Antarë i kryesisë

_____________________________________________________________________________________

Antarët që kan bërë Pagesën e antarësis për vitin 2011  si dhe sponzoret e saj  lexo deri ne funde

Këto familje kan bërë pagesën  e antarësis në konton e shoqatës

 1. Ejup Krasniqi
 2. Afrim Hasani
 3. Sabri Selmani
 4. Bekim Halili
 5. Fatmir Krasniqi
 6. Islam Shala
 7. Ramë Mehiqi
 8. Nehat Mehana
 9. Hysen ………..
 10. Armend Fekaj
 11. Agim Haziraj
 12. Xhemshit Smajli
 13. Florim Morina
 14. Hasan Seferi
 15. Haki Fazlija
 16. Sami Brahimi
 17. Gëzim Dolaku
 18. Shaban Beqiri
 19. Arton B. Krasniqi antaresuar me 15.Mars 2011
 20. Kamer Mehmeti
 21. Flamur Latifi

Ndihmuan shoqaten edhe : fadil Jashari 50.-€, Skender Selmani 50.-€, Boshnjaku Fadil Husic  40.-€

Sponzor ; firmat e

1.  Flamur Latifi    xxxx.-€

2.Fatmir Elezi      200.-€

3.

4.

Mësues Kooreograf dhe drejtuesi i të gjitha Programeve i pa Lodhëshmi Afrim Hasani

Antarësia e shoqatës që kan bërë pagesën e antarësis për vitin 2010

 1. Ejup Krasniqi
 2. Nehat Mehana
 3. Agron Krasniqi
 4. Islam Shala
 5. Fadil Brahimi
 6. Abit Hajra
 7. Haki Fazlija
 8. Ram Mehiqi
 9. Sami Brahimi
 10. Afrim Hasani
 11. Xhemshit Smajli
 12. Sabri Selmani
 13. Agim Haziraj
 14. Bekim Halili
 15. Fatmir Krasniqi
 16. Hasan Seferi
 17. Salih Miftari
 18. Shaban Beqiri
 19. Gezim Dolaku
 20. Mrika Krasniqi
 21. Remzije Dolaku
 22. Bahtije Smajli
 23. Lirije Hasani
 24. Shpëtim Krasniqi
 25. Mergim Smajli
 26. Besa Krasniqi
 27. Shpresa Krasniqi
 28. Donik Selmani
 29. Gresa Seferi
 30. Mimoza Mehiqi
 31. Enis Mihiqi
 32. Arsim Mehiqi
 33. Luan Krasniqi
 34. Leontin Krasniqi
 35. Arbana Shala
 36. Zana Mehana
 37. Mergim Seferi
 38. Fitim Mehana
 39. Enkela Fazlija
 40. Kaltrina Selmani
 41. Fjolla Morina
 42. Tringa Morina
 43. Blerta Brahimi
 44. Dorentina Shala
 45. Albina Morina
 46. Diellza Morina
 47. Arlinda Morina
 48. Abora Haziraj
 49. Lindita Miftari
 50. Berat Miftari
 51. Dardan Miftari
 52. Mirjeta Miftari

Falënderojm Vllezërit Elezi nga Mihaliqi i Vushtrris me banim në Steinach të cilët ndihmuan shoqatën

njashtu falënderojm edhe Ramë Rrustemin nga Tropoja për ndihmën materiale  dhënë shoqatës për ditën e Flamurit  kiel 28.11.2010

“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

One Response

 1. Dashurije Saitti
  Dashurije Saitti 23. November 2013 at 23:39 |

  Te nderuar vellezer
  Ju shkruaj nga shoqata “SARA” nga Prizreni nga Kosova .
  Jemi te interesuara qe te gjejm mundesi te bashkpunimit.
  Ne jemi te regjistruar si shoqat qe nga viti 2000 dhe kemi pasur aktivitete te shumta.Tash kerkojmt nje perkrahje nga ana e juaj mbrenda munaesive tuaja qe keni.
  Per informata me te shumta nese ju intereson mund te na kontaktoni ne email adrea; ojq_sara@hotmail.com
  Me respekt
  Kordinatore e shoqates
  Dashurije Saiti

Leave a Reply